Evenimentul organizat de Mediafax si susţinut de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) va avea loc joi, 4 martie, de la ora 10.00, la Hotel Radisson BLU. Reprezentantii MDRT si ai Ministerului Transporturilor si Infrastructurii se vor intalni cu manageri de companii si cu lideri ai asociatiilor din domeniu pentru a dezbate cele mai relevante programe pentru sectorul constructiilor in acest an.

Pe langa ministrul Elena Udrea, lectorii conferintei Mediafax Talks about Construction sunt Constantin Dascalu - secretar de stat in Ministerul Transporturilor si Infrastructurii, Cristian Erbasu - presedintele Patronatului Societatilor din Constructii, Marcel Barbut - presedintele AdePlast, Marius Marin - vicepresedintele asociatiei PRO BCA, Silvia Popa - avocat la Schoenherr si Asociatii, Mihai Rohan - presedintele CIROM si Valentin Petrescu - presedintele Patronatului Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta.

Participantii vor analiza efectele recentelor decizii privind posibilitatea de a achizitiona locuinte ANL prin "Prima Casa" si privind majorarea limitei garantiei guvernamentale stabilite prin acest program pentru casele care urmeaza sa fie construite.

Planul Ministerului Dezvoltarii Regionale a Turismului de construire a 100.000 de locuinte prin ANL in urmatorii trei ani, continuarea reabilitarii termice a blocurilor in acest an si impactul iminentei introduceri a certificatului energetic pentru locuinte sunt alte teme care vor fi dezbatute.

Totodata, speakerii vor aduce in discutie previziunile producatorilor de materiale de constructii pentru evolutia acestei piete in 2010 si disponibilitatea bancilor de a sustine constructorii pentru parteneriate de tip public-privat.

Infrastructura din statiunile turistice si modalitatile de atragere de fonduri pentru infrastructura de transport vor fi, de asemenea, teme de dezbatere la Mediafax Talks about Construction.

Conferinta are ca partener principal compania AdePlast, ca parteneri - Search Corporation si Schoenherr si Asociatii, iar ca sponsori - Knauf, Hilti si TUV Austria Romania. Evenimentul este organizat cu sprijinul Patronatului Societatilor din Constructii.

Mediafax organizeaza, incepand din 2006, evenimente de business care vin in completarea informatiilor de afaceri oferite zilnic companiilor. Prin seria de conferinte Mediafax Talks (www.mediafaxtalks.ro), oamenii de afaceri au la dispozitie un forum de dezbatere despre subiecte si probleme arzatoare, precum si o modalitate de dialog cu autoritatile.

Mediafax este cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania. Infiintata in 1991, compania Mediafax face parte din cel mai mare trust media din Romania, MediaPro, si are peste 2.000 de clienti din mass-media, sectorul public si cel de afaceri. Printre produsele si serviciile Mediafax se numara fluxuri zilnice de stiri si fotografie de presa, inregistrari audio cu declararatii si interviuri in exclusivitate, servicii de monitorizare de presa si de distributie de comunicate de presa, anuare de specialitate, continut multimedia pentru telefonia mobila. Din 2007, Mediafax se adreseaza in mod direct si consumatorilor finali, nu doar sectorului business, prin www.mediafax.ro.

Sursa: |www.mediafax.ro| Start blogging by creating a new post. You can edit or delete me by clicking under the comments. You can also customize your sidebar by dragging in elements from the top bar.



Leave a Reply.